Albert Vidal Raventós


Psicòleg psicoterapeuta, llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Membre col.legiat del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, nº 16905. Psicòleg General Sanitari acreditat per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Especialitzat en els àmbits sexual i de parella. Màster en Gerontologia Social Aplicada per la Universitat de Barcelona, i Màster en Teràpia Sexual i de Parella per la mateixa universitat. Actualment desenvolupo la meva tasca de psicoterapeuta a Simbòlics Psicoteràpia, centre de psicologia a Vilafranca del Penedès i Barcelona.

Treballo amb criteri integrador, adoptant enfocaments i tècniques terapèutiques de base constructivista i existencial, considerades en la Teràpia del Desenvolupament Moral. Entenc la psicoteràpia com un camí orientat a la promoció de la llibertat i l’autonomia personal, forma necessària de superar els diferents conflictes psicològics.

He participat diversos anys en el grup de supervisió del Dr. Manuel Villegas Besora, així com en diferents seminaris seus. Actualment estic desenvolupant aquest test online d’Autonomia Psicològica, basat en la Teoria del Desenvolupament Moral, en col·laboració amb els psicòlegs Alejandro García i Víctor Rouco.


Publicacions i ponències