Psicoteràpia per adults


Emocions, conductes, relacions… Hi ha moments vitals on tot s’enreda i es confon. Apareixen els conflictes, el malestar psíquic, les crisis vitals, que de vegades es tradueixen en símptomes com aquests:

Psicologia a Vilafranca. El árbol de la vida.Les persones som complexes i les vivències ens afecten de manera subjectiva. Els donem una explicació, un significat.

Intentem entendre constantment allò que ens ocorre, mirem d’elaborar aquestes experiències per tal de fer-hi front, sobretot aquelles que ens produeixen malestar o ens porten a situacions difícils de resoldre, que poden fins i tot bloquejar la nostra vida i deixar-nos temporalment sense horitzó.

Emprendre una psicoteràpia ens pot ajudar a entendre, a comprendre el que estem vivint, els malestars o les crisis vitals que ens afecten. Consultar per entendre,  i per després trobar i mobilitzar els propis recursos per fer-hi front.

Es tracta d’iniciar un camí acompanyats, a través de la paraula i el pensament que pot dur al canvi, la clarificació o la reconstrucció personal.

A Simbòlics Psicoteràpia oferim un servei especialitzat de psicologia, un espai per treballar les pròpies capacitats i fer-hi front.

TARIFES:

  • Barcelona: 55 euros/sessió
  • Vilafranca del Penedès: 50 euros/sessió