La nostra conferència a les IX jornades lleidatanes de filosofia moderna


El treball i l’hort“, aquest és el títol de la nostra ponència. Parlarem de les diferents mirades subjectives d’aquest hort productiu, que és a la vegada lleure i treball, consum i producció. Apareixen conceptes com identitat, denominació d’origen pròpia, rol generatiu, lentitud, ètica, espiritualitat… vaja, els conceptes guia del llibre, tot i que adaptats al context de les jornades. Hi ha també noves reflexions, ja que la recerca inevitablement continua…

Per nosaltres ha estat una grata sorpresa que ens convidessin a participar en aquestes jornades de filosofia, enguany dedicades al “treball”. És una molt bona oportunitat per donar a conèixer la nostra feina, terreny adobat també per trobar complicitats i establir ponts amb altres perspectives.

Les jornades estan organitzades per l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la seva secció de filosofia, i també per la Universitat de Lleida, per Òmnium Cultural, entre d’altres institucions. Serà els dies 7 i 8 de març, a la Sala Montsuar, a la plaça de la Catedral. Podeu descarregar-vos el tríptic en aquest enllaç.

Tenim la intenció d’editar la conferència, penjar-la al bloc. Seria cap a mitjans de març.

 

filosofia