El secret de l’autoestima, xerrada del psicòleg Antoni Bolinches


Autoestima Vilafranca 2“El secret de l’autoestima és que l’autoestima és molt més que l’autoestima”. Així comença el díptic que ens invita a escoltar al psicòleg Antoni Bolinches aquest dijous, a la sala de plens del Consell Comarcal, a Vilafranca, a les 20:30. És una activitat gratuïta, i no cal inscripció prèvia. Ideal si ets una persona curiosa i amb inquietuds introspectives.

Antoni Bolinches és psicòleg i desenvolupa la seva activitat professional en una institució que porta el seu nom, Institut Psicològic Antoni Bolinches. S’adscriu a la corrent humanista, i concep a les persones com els millors terapeutes de sí mateixos. Es un gran divulgador de la psicologia, i participa assíduament en programes de ràdio i televisió. També ha escrit molts llibres de temàtica variada com Sexe Savi i L’art d’enamorar.

Aquest dijous, doncs, vindrà a Vilafranca del Penedès a explicar-nos la seva visió d’això que anomenem autoestima: com es va configurant des de la infància amb les relacions significatives de la nostra vida, el paper destacat que hi juguen els pares i la família, i com aquesta primera font de seguretat i reconeixement es va complementant amb l’autoimatge i la competència sexual.

Aquesta activitat està organitzada per l’Escola de pares i Mares de Vilafranca del Penedès.