El centre


Despatx 3

Simbòlics Psicoteràpia és un centre d’atenció psicològica dirigit a infants, adolescents, adults i parelles, ubicat a Vilafranca del Penedès. També oferim consulta a Barcelona, al centre de psicologia El Fil d’Ariadna.

L’equip està format pels psicòlegs especialitzats  Vanessa Prades i Albert Vidal.

Simbòlics Psicoteràpia és un espai on treballar els propis recursos i poder fer front als reptes que apareixen al llarg de la vida. Durant la infància, quan en el seu desenvolupament la nena o el nen topen amb dificultats que no poden resoldre per sí mateixos, o amb l’ajuda familiar. En l’etapa adolescent, plena de possibilitats i projectes propis, però alhora marcada pel desconcert i el descobriment d’un mateix. En l’etapa adulta, també, quan la persona intenta mediar entre les responsabilitats i la llibertat, els equilibris personals i socials, el significat també del dia a dia. I finalment, el projecte en comú més important per a molts, que és la parella. Projecte que enceta vides en comú, sovint en família, i que aguanta les màximes pressions.

A Simbòlics Psicoteràpia entenem el procés terapèutic com una oportunitat d’elaborar aquestes experiències vitals, sovint viscudes com a crisis. Perquè del que es tracta no és tan sols de superar-les, passar pàgina, sinó aprendre d’elles. I així créixer des del punt de vista personal, familiar o com a parella.