Ara salut i Simbòlics Psicoteràpia, més projecte


Aquest 2018 comencem amb un projecte important. Des de Simbòlics psicoteràpia hem iniciat un procés de col·laboració amb Ara Salut, l’espai de formació per a la salut i psicoteràpia que coordina la psicòloga Laura Rucio.

Col·laboració que s’ha iniciat compartint l’espai físic. El pis ubicat a l’Avinguda de Tarragona nº1, 2on B, que nosaltres ja ocupàvem anteriorment, s’ha convertit en la plataforma des d’on treballarem conjuntament.

Compartir l’espai ens permetrà explorar noves vies de col·laboració. Perquè a part de l’espai, compartim dos principis essencials: tenim una visió humanista de la psicologia, i adoptem una actitud oberta i integradora vers les diferents corrents psicoterapèutiques.

Un humanisme que parteix dels valors de la llibertat, de l’autonomia personal, que promou l’autoconeixement i la consciència d’un mateix. Que concep la psicoteràpia com una relació d’ajuda entre iguals, una acció benevolent, que transmeti confiança i generositat.

Una actitud oberta i integradora, també, davant la complexitat creixent de la psicologia. Posició necessàriament humil i oberta al coneixement, conscients que l’estudi de la ment humana és inabastable i alhora apassionant.

 

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *